Vse kategorije
EN

Domov> O nas

Kdo Mi smo

Ningbo Kareer Import and Export Co., Ltd., ustanovljeno leta 2017, je profesionalno podjetje, ki združuje proizvodnjo izdelkov s prodajo in storitvami znotraj podjetja.
Podjetje se nahaja v mestu China Textile City - okrožje Keqiao, Shaoxing. Območje tovarne je 3,500 kvadratnih metrov in ima 6 popolnih proizvodnih linij za predelavo tekstila. Akreditiran s strani BSCI leta 2021. Pleteni izdelki so opravili preizkus kvalificiranih institucij tretjih oseb, kot so AZO, barvna obstojnost (razred 4-5), disperzna barvila, dimenzijska stabilnost, zaviralec gorenja itd. Vsi kazalci ustrezajo ustreznim mednarodnim in nacionalni standardi. Dobro ga poznajo domači in tuji kupci.
Glavni proizvodi podjetja so: letalske odeje, flanelaste odeje, šerpa odeje, bombažne odeje, potovalne odeje, puloverji s kapuco, podloge za piknik, dodatki za hišne ljubljenčke, blazine, preproge itd. Ima lastno neodvisno blagovno znamko ter ima tudi ODM in OEM. Trenutno je glavni trg: 30 % v Severni Ameriki, 30 % v Zahodni Evropi, 12 % v Aziji, 25 % v Oceaniji in 3 % v drugih državah, kot so Walmart, Disney, Costco itd. Podjetje je zvesto dobavitelj, podjetje se drži koncepta jemanja poštenosti kot temelja in ustvarjanja prihodnosti s kakovostjo, toplo pozdravlja domače in tuje stranke, da obiščejo naše podjetje za kakršna koli nadaljnja navodila!

  • Strogo nadzorujte kakovost vsakega izdelka, ki je lepo zapakiran

  • Nizka količina naročila, koliko je določeno s koliko

  • Storitev na enem mestu, logotip po meri, lepljenje črtne kode izdelka neposredno v čezmorsko skladišče

  • Dostavo lahko pošljemo v 1 tednu

Zakaj izbrati nas


Delujemo po vsem svetu in se osredotočamo na evropske, azijske in afriške regije ter na izgradnjo močnih odnosov z našimi strankami. Vendar pa se nabor izdelkov vedno razvija v skladu s potrebami naših strank.

Storitev hitre ponudbe in vzorčenja.
Kakovost in stranka na prvem mestu sta naš standard.
Podjetje, povezano z znanstvenimi, industrijskimi, trgovskimi.

naše Factory